PROGRAM PASCA SISWAZAH NCDRC, UPSI

Pusat Penyelidikan Perkembangan Kanak-kanak Negara mempelawa pemegang biasiswa HLP/ MyBrain atau individu tempatan dan antarabangsa yang berminat serta mempunyai kelayakan untuk melanjutkan pengajian ke peringkat Ijazah Sarjana (Master) dan Ijazah Doktor Falsafah (PhD) dalam Bidang Pendidikan Awal Kanak-kanak secara Mod A (Penyelidikan). Permohonan adalah sepanjang tahun. Sebarang persoalan boleh hubungi nombor dan emel di poster yang dilampirkan.

Program yang ditawarkan:
1. Sarjana Pendidikan (Pendidikan Awal Kanak-kanak);
2. Sarjana Sains (Perkembangan Kanak-kanak dan Remaja);
3. Doktor Falsafah (Pendidikan Awal Kanak-kanak); dan
4. Doktor Falsafah (Perkembangan Kanak-kanak dan Remaja)

National Child Development Research Centre (NCDRC) welcomes all HLP/MyBrain scholarship holders or any interested and qualified local and international individuals to pursue Masters and PhD in Early Childhood Education (Research mode) here at NCDRC. The application is open all year round. For any inquiries regarding Postgraduate or how to enroll, please contact 015-48797135 (Postgraduate Unit) or email at pascancdrc@upsi.edu.my for more info.

MAKLUMAT LANJUT / MORE INFO :

UNIT PASCA SISWAZAH
PUSAT PENYELIDIKAN PERKEMBANGAN KANAK-KANAK NEGARA|